Nyförvärv till CL98 klart

Jaha, då kan man stolt presentera ett mycket starkt tillskott till CL98 truppen.
Gustaf "Gurra" Johansson keeper från FIBK kommer spela med oss nästa år. Jag hade honom i juniorlaget som vann sm-guld förra året och vågar nästa påstå att han va vår bästa spelare under finalhelgen i Umeå. Kommer bli underbart att ha honom i laget då han är en riktigt go kille utanför planen oxå. Lite flummig, lite tankspridd och mycket skön!

En sån här grej måste ju givetvis firas och det gör vi helt enkelt genom att starta följetongen "Världens bästa låt?!?"
Jag älskar musik och har flera gånger försökt rangordna låtar och skapa en lista över de bästa låtarna men det går helt enkelt inte. Låtar är olika bra beroende på situationen så istället väljer jag att bjuda på de bästa låtarna, alla är alltså bäst men på sitt sätt! =)

Först ut en alldeles alldeles underbar cover på Saul Williams hårda hiphoplåt "List of demands"...denna cover är helt fantastisk!

Världens bästa låt?!?
Jenny Wilson & Robyn - List of Demands

The drug of my choice

Jag har fått en ny drog...Uppskjutet på Liseberg!

Satan i h****te vilken upplevelse!

Man tror inte det är sant när man skjuts rakt upp i luften och i vändningen på toppen känns man närmast tyngdlös...what a rush!

därav dagens låtval...



 The drug of my choice
 (Timo Räisänen cover)





Kalmar FF utan Arí...

Tre nya fräscha pinnar för Kalmar FF och det ser onekligen mycket bra ut (poängmässigt) i allsvenskan. Igår var ju den stora frågan på Fredriksskans om Kalmar FF skulle klara sig lika bra, eller iaf lite bra, utan Arí på topp. Svaret blev Katastrofalt!!!

Nanne valde att testa med David Elm på topp, min tanke innan matchen var densamma då jag tycker han har skött sig bra när han kommit in i slutet av några matcher. Men efter att ha överarbetat VARJE situation och nog bara slagit en passning rätt under första halvlek så fick David "Hightower" Elm kliva åt sidan redan i paus. Lille ettrige Daniel Pettersson fick chansen i andra som yttermitt och man flyttade upp Ingelsten på topp vilket gjorde att det så bra ut...i 10min.

Poängen var vi värda då försvarspelet var lika bra som det brukar men offensivt krävs det en ny forward om det ska bli guldsnack i fortsättningen med...

Jag har skrivit det förr o jag skriver det igen...idag kan en divison 1 lirare bli klar för CL....bara hålla tummarna som vanligt. =)

Jävla gutt att pokern har börjat gå bra igen, o inte lite bra,  det krävs lite semester för att korten ska gå min väg...



Dagens låt


The Fray - How to save a life

Fucking Åmål

En kul liten "kändisspotting" som jag upplevde iom resan till Cypern.
När vi klev ombord på planet och satt oss till ror så upptäcker vi vem det är som är flygvärd...en gammal skådis i en kultfilm...

image12

Moppe-Johan från Fucking Åmål går runt o frågar om det är nån som vill ha kaffe eller te...=)

Tror knappast detta är det perfekta jobbet för killen då de flesta känner igen honom. Han hade ju desutom en ganska löjlig roll i filmen och får utstå gliringar hela resan ner. När vi sedan ska åka hem en vecka senare så möts även denna gång av honom och det jublas bland de bakfulla ungdomarna som varit fulla en vecka i streck... 

White Stripes

White Stripes har släppt nytt och det firar vi med denna gamla mästerliga låt och framförallt video!!!


 

White Stripes -Fell in love with a girl

En klubb i kris

Hur kommer det sig att en klubb kan gå från att ha en ganska ljus framtid till att sakta men säkert tyna bort. Hur kommer det sig att ingen spelare verkar vilja vara kvar i klubben eller att ingen vill komma dit heller för den delen, förutom en då men han kommer vi till sen.

Jo svaret stavas LEDNINGEN.

En klubb vars ledning hellre anordnar "tuppfighter" mot andra "ledningar" för att visa vem som är störst o vackrast kommer sällan långt. När de sedan ringer tilltänkta nyförvärv och sprider osanningar om vilka spelare som redan är klara förstår man snabbt att det handlar om desperata försök till att återuppliva en redan död klubb. Genom agera på det sätt som de har gjort man förstört sitt anseende då deras tillvägagångsätt oftast läcker ut till andra klubbar och spelare.

Inte vill man gå till en klubb där spelarna som lämnar själva får betala övergången samtidigt som de tvingar dem till att skriva på ett kontrakt där det står att om du lämnar den klubb du går till så tillhör du oss...

Vad jag har hört så finns det inte många spelare i regionen som kan tänka sig att spela i denna klubb. Hur kan dom ha låtit detta gå så långt. Det känns som att dom gräver sin egna grav när de jäklas med varenda spelare som vill lämna klubben vare sig det gäller en satsning högre upp i systemet eller en flytt neråt i divisionerna. Chansen att de vänder tillbaka i framtiden är ju lika med noll.

image11


Borde inte någon inom klubben ta tag i detta problem och få in lite nytt blod i deras ledning. Det känns som att det är enda sättet att få klubben på fötter igen. Det känns långsökt att värvningen av Nisse kommer göra det iaf.

Att dom ens är intresserade av spelare som Jimmie Nilsson och Marcus Andersson är skrattretande. Jag tränade dessa två killar förra säsongen och visst är dom duktiga...men att dom ska hålla i div 1, nja va. Tror att dom skulle få kämpa hårt för att få speltid i Borgholm i div 3 som dom oxå är aktuella till...

Om klubben fortfarande står på benen när säsongen är slut kommer det bli roligt att ladda om till nästa säsong, då kommer vi i CL nämligen möta denna klubb...i div2.

Radiohead -Just...men vad säger han?

DAGENS STORA FRÅGA!
Vad säger egentligen killen till alla i slutet?




Shrek, good or bad...

Jag har sett Shrek 1 en gång innan och blev nog inte lika frälst som de flesta andra som verkade anse att filmen bland det bästa som gjorts. Visst är den kul med jämna mellanrum men jag kan inte bestämma mig för något helhetsintryck...ett nja blir nog betyget.

På jobbet idag såg vi både Shrek 1 och 2 (tuff dag på jobbet alltså, helt slut nu) och jag måste dela med mig med en ett klipp som jag trillade av stolen när jag såg...




Se o njut...

Blir mycket i bloggen idag, men nu borde det räcka en stund =)

Bomben i Kalmar

Här kommer då nyheten som slår ner som en bomb i kalmar!

NILS-PETTER NILSSON ÄR KLAR FÖR SLÄTAFLY!

image10
Kingen!


Nu blir Flyers verkligen att räkna med i toppstriden av ettan...

*host, host*

Ps. Ses i serien nästa år Nisse...

Semester1


Då har man spenderat en vecka på Cypern i den som tidningarna kallade "Dödshettan". Helt underbart! Jag är en storkonsument av sol när tillfälle ges. Jag och Anna låg och lapade sol varje dag, tror vi båda skulle ligga där på var sin solstol varje dag i en månad utan att tröttna på det om man fick chansen.

Roligaste på resan var annars när jag och Annas syrras kille fick lite för myclet innanför västen och begav oss ut i natten utan damernas beskydd...det hela slutade på en nattöppen Go-Cart bana där det idkades rattfylla resten av natten. Satan va kul! Jag trodde då, o även nu i efterhand, att jag knappast skulle göra bort mig på Monza , Hockenheimring eller Imola...
 image9
     En mästare i kruka

Nyss hemkommen så kommer jag inte riktigt överens med vågen som står o stirrar märkligt på mig ute på toaletten...den måste gått sönder medan jag var borta för den visar "fel" vikt....*host host*


RSS 2.0