färre o färre...

...är vad vi blir.

Adam Jonnergård har aviserat att han inte kommer fortsätta lira i CL98. Han har de senaste säsongerna varit trött på innebandyn men trodde att han skulle få en nytändning iom det goa gäng som vi är i CL98 i år. Tyvärr blev så inte inte fallet och Adam kommer nu hjälpa Lindsdal att komma på benen igen då man knappt får ihop lag ute i förorten. Ett mycket trist avbräck för CL98.

När vi ändå är inne på Lindsdalspöjkar så kan jag nämna att det strular i övergången med Z. Säg en övergång som inte strulat i år...tydligen har CL98 ett dåligt rykte när det gäller övergångar och man blir ju inte förvånad när man har sett hur vissa övergångar har skötts i år...tyvärr.

Helgens match mot Husqvarna kommer vi vara kort om folk då varken Z eller Adam kommer till spel. Vad som även är trist är att våra fotbollslirare, John och Kimman, kommer stanna kvar på hemmaplan eftersom det vankas kvalspel i fotbollen...4 backar på minuskontot i helgen alltså. Tur att vi har många duktiga att tillgå. KG, Joel, Becker, Glenn och Manne får stå pall på lördag.

Bevittnade FIBKens debut i högstaligan igår och tror nog, trots förlusten och stundtals rejält utspelade av Warberg, att dom kommer hålla sig kvar utan problem. Jonas Nilsson verkar ha fått lite blodad tand i år, har aldrig sett honom så bra som han är nu. Stor, biffig och företagsam...


Seger i premiären!

Efter hyfsat stabilt spel i fredags klev vi segrande ur striden. En seger är alltid en seger och 7-5 är helt ok trots att det kändes som vi blev ängsliga på slutet och släppte några billiga bollar. Vi borde stängt matchen vid ställningen 6-2. Den rätta aggressiviteten saknades, jag vet att vi besitter detta då vi visat upp det vid tidigare matcher i år. Marstrand i Björnslaget, Vimmerby borta och Craftstaden hemma är alla tre matcher då försvarspelet har var tight och aggressivt. Känns som att vi inte har den rätta inställningen när vi lirar matcher som vi "ska vinna" sen när vi möter lag som spelar högre upp i seriesystemet eller anses som bättre så skärper vi till oss. Lyckas vi inte få en förändring i den inställningen så kommer det bli tufft att fixa avancemang i år! Men jag tror o hoppas på grabbarna i år!

Stjärnorna i premiären är väldigt svårt att ta ut då ingen egentligen sticker fram extra och ingen trillar ur ramen.

image22image22image22  Robert Kågesjö (Som varnligt en mycket stabil insats i defensiven, krönte kvällen med 2assist!)

image22image22 Joel Sjöqvist (Joel visade ett skott som vi inte trodde fanns längre, det luriga "höstlövet" föll in i mål 2ggr) 

image22 Stefan Johansson (Springer mest av alla, hade ingen jättebra dag offensivt men otroligt nyttig i defensiven)



Sprang på denna videosnutt nyss, ruskigt skön grabb! Hyfsad koll på fingrarna, o på 2 guror oxå!


RSS 2.0