Ett fall frammåt

5-4 till Craftstaden skrev slutsiffrorna efter att vi vunnit de två sista perioderna med 3-2. I första är vi lite vilsna men löser problemen i paus. Sånna grejer vi sen i serien måste kunna lösa under match. Annars hinner det smälla för många gånger i arslet på oss.

Offensivt sätt så spelade vi upp oss men vi kommer fortfarande till lite för lite avslut innan jag ska vara nöjd. Gör vi dom saker på planen som vi snackar om och låter bollen ta den vägen som vi säger så spelar vi bra och kommer till fina lägen. Gäller bara för alla att fatta det nu. Vissa lägen blev vi väldigt tunnelseende i både defensiven och offensiven. Vi tänkte oss inte för vart motståndarna höll till o vips så förlorades bollen när vi var 4 man offensivt och dom kontrade in en kasse. Billigt billigt och det har vi inte råd med i serien sen. Förhoppningsvis har vi rättat till det hela tills dess.

Satt o funderade på hemresan varför det blir så att vi uppträder lite väl orutinerat i vissa lägen och kom fram till att vi faktiskt har ersatt våra förluster av Zäta född -83, Joel född -85, Becker född -87 med killar födda  Qasim -90, Anton -90, Oa  -88. Inte så lustigt att vi känns lite orutinerade då o då.

Men framtid det finns det.


Målen i matchen

1-1 Stefan Johansson (Anton Welander)
3-2 Mikael Johansson (Krister Larsson)
3-3 Kim Hallén (Victor Liljeroth-Björnarås)
5-4 Mikael Johansson (u.a)

Måste ju även påpeka att publiken inte bjöds på några dussinmål idag. ALLA Craftstadens mål var riktiga märlor rakt upp i krysset. Vi bjöd även på lite godis iom Kims "ryssmål" där bollen går på ett snöre med bara direktpass 6-7 gånger innan han smeker in den lågt i bortre. Även mitt andra kan nog kallas innebandygodis...=)


Likt dessa herrar sattes 3-3 målet.



Stjärnorna i matchen

 Gurra Johansson - Målen är riktiga projektiler och inget man kan kräva att Gurra ska ta. Gör en stabil match där han tar det han ska.

 Manfred Jansson - Liten ettrig jävel som fixar närkampsspelet gallant. Tänker alltid gubbe före boll!

 Jesper Karlsson - Vinner mycket dueller och får med sig bollen i de svåraste lägena. Klok spelare i alla lägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0